Reactie plaatsen

Reacties

Pauline
3 jaar geleden

hoi Roos!
mijn Isaac heeft ook een SCN2A genmutatie. wat doe jij het goed! zijn jullie al lid van de SCN2A familie op facebook? we lichten elkaar goed in en zijn ook op de hoogte van de medische ontwikkelingen. welkom!

Ilse
3 jaar geleden

Hoi Roos en Desiree. Op de een of andere manier moest ik vandaag aan Roos en aan Zelo denken en dacht laat ik is kijken op de site van Roos. Wat is er veel gebeurt zeg zo rondom school en nu de corona tijd. Heel vervelend en heftig allemaal voor iedereen. Fijn dat ze haar plekje op school gevonden heeft en dat Roos gewoon Roos mag zijn. Wat betreft corona hoop ik dat dit snel voorbij gaat en dat alles weer snel gewoon is en Roos niets meer hoeft te missen van de fijne school waar ze nu naar toe gaat. En dat er voor jullie tijd vrij komt om weer van elkaar te kunnen genieten op de momenten dat het uitkomt en je niet bang hoeft te zijn voor besmettingen. Het gaat jullie goed en blijf gezond Lieve groetjes en een kus voor Roos van Ilse (oude medewerker bij Zelo)

Ines
4 jaar geleden

Dag ouders van Roos,
Bij mijn dochter Judith is in 2015 ook SCN2A vastgesteld door het Radboud.
Groet, Ines

Desiree van der Wielen
4 jaar geleden

Dag Ines,
Bedankt voor je berichtje op deze site. Ik ben heel benieuwd naar je dochter Judith, hoe het met haar gaat en hoe het is om een bijzondere dochter te hebben, enz.
Als je het fijn vindt kunnen we wel verhalen uitwisselen? Als het goed is zie je mijn emailadres in beeld.
Groetjes, Desirée